tekst bewerken

 

 

Boost je business met een boek!

 

 

tekst bewerken

Je bent een expert in je vak. Om dat steviger uit te dragen wil je een boek schrijven. Een boek is het ideale visitekaartje, maar je vindt jezelf geen schrijver. Hoe kom je tot een overtuigend verhaal? 


Online training: Boost je business met een boek

Wij ontwikkelen een online schrijftraining speciaal voor ondernemers die een boek willen schrijven: van leefstijldeskundige tot makelaar, van wandelcoach tot financieel adviseur.


Wij nemen je stap voor stap mee in het schrijfproces.


Hoe moet je beginnen?

Hoe baken je je onderwerp af?

Hoe vind je de juiste structuur?

Wat doe je als je vastloopt?

Hoe geef je het uit?


Aan het eind van de training heb je alle handvatten om je verhaal stevig en aantrekkelijk op papier te krijgen. We sluiten af met een adviesgesprek (1-op-1) zodat je weet wat je moet doen om je boek te publiceren. En zo meer klanten aan te trekken.


Door wie?

Wij zijn Jet Hopster en Denise Larsen. Al 20 jaar begeleiden wij Nederlandse auteurs bij het schrijven van hun boek: van Alex Boogers tot Michael Pilarczyk, van Arjen Lubach tot Isa Hoes en van Marion Pauw tot Ronald Giphart.

We kennen het boekenvak door en door en hebben een enorm netwerk: uitgevers, schrijvers, literair agenten, vormgevers, publiciteitsexperts, boekhandelaren en drukkers. 


Als schrijver zoek je een redacteur die je blindelings kunt vertrouwen. Denise Larsen is een van de besten met wie ik ooit heb gewerkt. - Ronald Giphart


Beste redacteur, het geheim van mijn succes. Dank je wel juf Jet, jij bent de beste!  - Michael Pilarczyk


Stay tuned!

Volg ons op LinkedIn, Instagram of Facebook of stuur een mail naar info@kickstartjeboek.nl

Dan houden we je op de hoogte van onze plannen!